КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
0
КОРЗИНА
Статьи
Для чого потрібен комплект елементів живлення?
01.02.2021

Для чого потрібен комплект елементів живлення?

Професійні фотографи успішно застосовують у своїй практиці батарейний блок - це особлива роз'ємна конструкція, яка прикріплюється до нижньої частини дзеркальної камери за допомогою штативного гнізда і призначена для утримання додаткових елементів живлення, продовжуючи термін служби камери від одного заряду батарей. А головне - пристрій ідеально поєднується з дзеркальними фотоапаратами як аматорського, так і професійного рівня.

На сьогоднішній день, існують оригінальні та аналогові блоки батарей. Оригінальні блоки, безсумнівно, коштують дорожче, проте можуть похвалитися високою якістю і хорошими експлуатаційними показниками. Матеріал виконання - метал, а ручки добре прогумовані. Але останнім часом їх стали витісняти недорогі аналогові батарейні блоки китайського виробництва. Хоч матеріал виконання - пластмаса, але ручка також добре прогумована. Говорити про експлуатаційні властивості не доводиться, адже у кожного примірника і у кожної моделі свій термін служби. Матеріал, з якого виготовлений блок, впливає не тільки на функціональні можливості, а й на зручність роботи з ним. Чому віддати перевагу - вирішувати Вам. У магазині «Мильниця» кожен бажаючий зможе придбати високоякісні батарейні блоки від кращих світових виробників за оптимальними цінами.

Основні переваги батареї

Якщо говорити про основне призначення комплекту елементів живлення або, як його ще називають, бустера, то найголовніше - це змусити Ваш фотоапарат зробити якомога більше фотографій від одного заряду батарей. Крім того, в комплекті з цим пристроєм йде спеціальний контейнер, всередині якого можна помістити чотири або шість додаткових батарей АА, в залежності від конструкції. Говорити про переваги батареї можна довго, тому давайте виділимо основні:

  • зручність роботи з фотокамерою і усунення змазування кадрів від вібрації рук фотографа;
  • збільшення час фотозйомки без необхідності заміни елемента живлення;
  • тривала робота відеокамери викликає нагрів внутрішнього акумулятора, що негативно відбивається на роботі техніки, а при роботі з зовнішнім бустером температура нагріву не впливає на механізм;
  • комфортна експлуатація камери при вертикальній зйомці;
  • значно збільшується зручність зйомки з використанням важкої оптики.

Акумуляторна батарея для фотоапарата - незамінний пристрій для професійних фотографів

Безсумнівно, необхідність у використанні блоку акумуляторів є не завжди. Якщо Ви фотографуєте природу або архітектуру під час прогулянки, то цілком зможете обійтися без бустера. Але якщо перед Вами стоїть завдання в вигляді комерційної фотозйомки, яка триватиме більше однієї години, то батарейний блок стане Вашим надійним помічником. Ви не пропустіть ні один цікавий кадр, так як не доведеться витрачати час за заміну батарейки або акумулятора. Магазин «Мильниця» представляє Вашій увазі батарейні блоки до фотоапаратів від провідних світових брендів, які займають лідируючі позиції на сучасному ринку: Canon, Nikon, Sony. До кожного типу камеру передбачені свої моделі бустерів, тому перед тим, як придбати комплект елементів живлення, проконсультуйтеся з нашими кваліфікованими фахівцями, щоб упевнитися - пристрій ідеально підходить до моделі фотоапарата.