КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Замовити дзвінок
Замовити дзвінок
0
КОРЗИНА
Статьи
5 незамінних аксесуарів для фотоапарата
25.05.2020

5 незамінних аксесуарів для фотоапарата


Якщо Ви думаєте, що покупка фотоапарата - це єдина інвестиція в хобі або бізнес, то Ви глибоко помиляєтеся. На сьогоднішній день, існує велика кількість аксесуарів, які можуть безпосередньо вплинути на якість Вашої роботи. Разом з магазином «Мильниця» давайте спробуємо розібратися, які пристрої здатні зробити життя фотографа простіше і цікавіше. Нижченаведені аксесуари повинні бути у кожного фотографа, незалежно від рівня професіоналізму.


1. Штатив

Штатив для фотоапарата  незамінна річ, адже коли необхідно використовувати довгу витримку, можна отримати розмиті фотографії. Саме тому, кожному початківцю і професійного фотографа слід використовувати штатив, щоб закріпити камеру, так як стабільна платформа не тільки виключає ймовірність переміщення камери, але і відкриває абсолютно нові творчі можливості. При виборі даного обладнання слід звернути увагу на наступні параметри: максимальна робоча висота, загальна маса штатива, максимальне навантаження на штатив. З огляду на дані характеристики, зупиніть вибір на моделі, яка буде відповідати Вашим професійним вимогам, щоб Ви не відчували жодного дискомфорту під час роботи.


2. Світлофільтри

Це, безсумнівно, важливий аксесуар, так як світлофільтри гарантують надійний захист Вашому об'єктиву, а також дозволяють домогтися певного ефекту: відсікти зайве, надати зображенню необхідний відтінок або пом'якшити світло. Вони дають унікальну можливість домогтися бажаного ефекту, при цьому, не обмежуючи Ваша творчість програмними можливостями. Якщо Ви хочете отримувати художні та оригінальні кадри, то без світлофільтрів Вам просто не обійтися. Залежно від призначення, світлофільтри бувають: захисні, поляризаційні, нейтральні, що розмивають і градієнтні, з переходом по різкості, а також з конкретним ефектом.


3. Пульт дистанційного керування

Зйомка за допомогою пульта дистанційного керування значно розширює творчі можливості фотографа, надаючи на сам процес виключно позитивний вплив. Дотик безпосередньо до камери не завжди практично або фізично неможливо, до того ж, просте натискання кнопки може спричинити за собою вібрацію, що не кращим чином позначиться на якості зображення. Говорити про переваги пульта дистанційного керування можна нескінченно довго, тому виділимо основні з них: можливість знімати в будь-який потрібний момент і на деяку відстань від камери, зменшення вібрації, а головне - широкий простір для творчих експериментів.


4. Чистячі засоби

Ставши щасливим володарем фотокамери, саме час дізнатися, які засоби для чищення для фотоапарата необхідно використовувати, щоб техніка залишалася в ідеальному стані, як можна довше. На особливу увагу заслуговує передня лінза, яка є найважливішим елементів об'єктива і піддається найбільшій небезпеці, так як краплі дощу, пилу, бруд найчастіше потрапляють саме сюди. Ми пропонуємо до Вашої уваги основні елементи, які допоможуть в очищенні пристрою:

  • груша для сдува пилу: делікатно знищує пил і смітинки і прекрасно підходить для початкової чистки;
  • олівець для очищення об'єктива: незамінний елемент для чищення оптики. Після того, як Ви здує пил, очистіть лінзу за допомогою пензлика на олівці, а після протріть спеціальним інструментом олівця;
  • очищаючі серветки: в комплект упаковки входить відразу кілька серветок зі спеціальною рідиною. Не використовуйте серветки повторно, так як Ви можете випадково протерти лінзу брудної стороною, що спричинить за собою негативні наслідки.


5. Сумка для фотоапарату

Професійно займаючись фотозйомкою, список Вашого обладнання з кожним днем ​​зростає, тому для транспортування всіх необхідних приладів для фотоапарата слід придбати спеціальну сумку. Нерідко в арсеналі просунутих фотографів присутні кілька варіантів сумок, від компактних для щоденної експлуатації, до габаритних дорожніх рюкзаків. Однак щоб вибрати сумку для фотоапарата, яка буде відповідати всім представленим вимогам, задайте головні питання: який тип сумки Вам потрібен? Яка кількість обладнання Ви збираєтеся в ній переносити? Чи повинна вона бути водонепроникною? Чи потрібно відділення для ноутбука? Головне, щоб обраний Вами аксесуар відрізнявся високим рівнем якості, адже контактувати з ним Вам доведеться досить часто.



Аксесуари для фотоапарата в магазині «Мильниця» - для тих, хто цінує якість

Аксесуари для фотоапарата в широкому асортименті і високої якості представлені в магазині «Мильниця». Не обмежуйте Вашу фантазію і творчі задуми, адже всі перераховані вище аксесуари розширюють професійні можливості, значно полегшують процес фотозйомки, роблячи її приємніше і комфортніше.